'De Vormgeverij'

De Vormgeverij is hét grafisch reclame- en communicatiebureau in Meerhout.

U kunt er terecht voor alle vormen van visuele communicatie. Grafische vormgeving, webdesign, logo's en huisstijlen, etc... . Online, offline, of geïntegreerd tot een overtuigend totaalconcept. En dat alles in één huis. Dat garandeert u een persoonlijke aanpak, optimale samenhang en voorspelbare kosten.

Want professionele communicatie hoeft geen gat in uw budget te slaan.

Openingsuren

maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 16:00
zaterdag
op afspraak
gesloten
zondag
gesloten
gesloten

Op facebook

GRAFISCHE VORMGEVING
Wilt u doeltreffend communiceren? Zorg dan dat inhoud en vorm elkaar versterken. Laat De Vormgeverij een professionele vorm geven aan uw boodschap. Zodat uw communicatie mooi én functioneel is.

WEBDESIGN
De Vormgeverij zorgt voor een website die niet alleen mooi is, maar ook goed werkt. En dat net zo goed op smartphones en tablets als op pc. Bovendien vinden uw klanten u moeiteloos via zoekmachines zoals Google, want uw nieuwe website beantwoordt aan alle regels van SEO-webdesign.

LOGO EN HUISSTIJL
We ontwerpen alle elementen voor de visuele identiteit van uw bedrijf. Hebben uw huisstijl en logo gewoon een opfrisbeurt nodig? Dan zorgen we voor een grondige restyling.

OPMAAK EN DRUKWERK
De Vormgeverij ontwerpt al uw drukwerk. Van het witte blad, of op basis van uw huisstijl of vaste templates. Bovendien coördineert De Vormgeverij de verdere afwerkings- en productieprocessen. Resultaat? U hebt één aanspreekpunt voor uw drukwerk en focust volop op uw kernactiviteiten.Locatie en routeAuto en fiets Audio, video, foto en multimedia Decoratie en interieur Diensten Eten en drinken Kleding en schoenen Lichaam en verzorging Textiel Vrije tijd Logement, hotel