Den Beer

Logement
-

·         Business flats & appartementen voor zakenreizigers en toeristen voor een ultiem  'home away from home' gevoel. Doen waar je zelf zin in hebt. Lekker ongestoord koken, een frisse neus ophalen in de prachtige tuin of een fietstocht in de omgeving


·         Centraal gelegen tussen Antwerpen en Hasselt op 5 min van de oprit naar de snelweg. Gelegen in een omgeving waarin zowel groen en recreatie als ook talloze bedrijvencentra en industriezones gelegen zijn. Voor zakenreis of toeristische trip, de ideale uitvalsbasis in de Kempen.

 

·         Slapen doe je in kwaliteitsvolle Auping bedden voor de ultieme nachtrust.

 

·         Het karaktervol pand uit 1671 straalt klasse uit met een knipoog naar zijn verleden, maar is ingespeeld op de noden van vandaag. Geen standaard hotelkamer of vakantieverblijf. Authentiek en anders, met de gast centraal.

 

·         Voorzien van sauna, is de gemeenschappelijke orangerie, net zoals elk individueel verblijf, uitgerust met een eigen keuken.

 

·         Luxe vakantiewoning om met vrienden en familie het weekend door te brengen.


Meeting & Events
-

·          Een flexibele en inspirerende ruimte waarin uiteenlopende events tot hun rechtkomen. Van werkvergadering, brainstormsessie, workshop of fotolocatie tot babyborrel.

·         Prachtige tuin met eeuwenoude bomen. Een unieke plaats om met een groter gezelschap gebruik van te maken.  

Openingsuren

Alle dagen
00:00 - 23:00

Op facebook

Locatie en routeAuto en fiets Audio, video, foto en multimedia Decoratie en interieur Diensten Eten en drinken Kleding en schoenen Lichaam en verzorging Textiel Vrije tijd Logement, hotel