Gildenhuis Meerhout

In Meerhout, verscholen achter een klassieke gevel, vind je een bijzonder locatie met een unieke vibe.

Het Gildenhuis in Meerhout herbergt een eet- en praatcafé waar je rustig kan bijkletsen met vriendinnen en kameraden terwijl je geniet van klassieke huisbereide gerechten.

Af en toe gooien we ook alle remmen los en organiseren we een te gek feestje waarbij de volumeknop iets meer wordt opengedraaid. Naast het bruisende café beschikt het Gildenhuis ook over 2 feestzalen waar je ongestoord een onvergetelijke babyborrel, tentoonstelling, fuif, koffietafel en zelfs een trouwfeest kan organiseren.

Ook verenigingen en bedrijven krijgen een plekje om te vergaderen in het Gildenhuis. Het praatcafé leent er zich perfect toe om een en ander te bespreken en kort te vergaderen, en voor bedrijfsmeetings en opleidingen zijn er ook aparte vergaderzalen met meer privacy. 

Volg onze activiteitenkalender op Facebook om onze events niet te missen of maak een afspraak om je eigen feestje in het Gildenhuis in Meerhout te plannen.

Openingsuren

maandag
10:00 - 22:00
dinsdag
gesloten
gesloten
woensdag
gesloten
gesloten
donderdag
09:00 - 22:00
vrijdag
10:00 - 23:00
zaterdag
gesloten
15:00 - 23:59
zondag
10:00 - 22:00

Op facebook


Locatie en routeAuto en fiets Audio, video, foto en multimedia Decoratie en interieur Diensten Eten en drinken Kleding en schoenen Lichaam en verzorging Textiel Vrije tijd Logement, hotel