Hoefnagels - Brood & Banket


Ruim assortiment

Bakkerij Hoefnagels bakt voor u alle soorten brood. Zo hebben we bijvoorbeeld een overheerlijk casinobrood voor u: een lekker mals brood met zachte korst. Kinderen vinden dit geweldig lekker en het is zeer geschikt voor het bereiden van tosti’s! Daarnaast verleiden we u graag met allerlei verrukkelijke zoetigheden:

koffiekoeken: verschillende soorten koeken en flappen, chocoladebroodjes, croissants …

gebakjes: ruim assortiment aan gebak: room, crème au beurre, fruit, cake en wafeltjes …

vlaaien: alle fruitvlaaien, smurfenvlaai, chocomoussevlaai, alle latjesvlaaien en proef ook zeker onze hiltonvlaai met krieken, room en een overheerlijke amandelcrumble.

taarten: biscuit met room of crème au beurre. Ook mogelijk: fototaarten.

Uitmuntende service

Het allerlekkerste brood. En verse producten van de hoogste kwaliteit. Dat mag u verwachten. En een dienstverlening die we elke dag kneden tot ze perfect is. Want dat u met de beste producten buiten stapt? Dat spreekt voor zich. En liefst met de glimlach!


Openingsuren

maandag
07:00 - 17:30
dinsdag
07:00 - 17:30
woensdag
gesloten
gesloten
donderdag
07:00 - 17:30
vrijdag
07:00 - 17:30
zaterdag
07:00 - 15:00
zondag
07:00 - 13:00

Op facebook


Broodautomaat, de klok rond!

Staat u voor gesloten deuren? Of hebt u geen zin om aan te schuiven? Onze broodautomaat bedient u op uw wenken – de klok rond. Wit, grijs of volkoren: u hebt altijd vers brood in huis.

Locatie en routeAuto en fiets Audio, video, foto en multimedia Decoratie en interieur Diensten Eten en drinken Kleding en schoenen Lichaam en verzorging Textiel Vrije tijd Logement, hotel