Konkriet bvba

Printbeton is een duurzame vloer

Een vloer die weinig onderhoud vergt en waar je nog lang van kan genieten? Printbeton! Zo zal deze vloer niet verzakken noch los komen te liggen (in tegenstelling tot echte kasseien of klinkers). Aangezien het om een volledige vloer in beton gaat, kan er ook geen onkruid tussen groeien. Printbeton hoef je dus niet te onderhouden met milieuonvriendelijke producten voor onkruidbestrijding. En doordat we bij Konkriet een speciale beschermlaag aanbrengen op de vloer is die ook beter bestand tegen vlekken. Samen met de kleurvastheid van printbeton is deze vloer dan ook een erg duurzame keuze wanneer je een oprit of terras aanleggen wil.

Bepaal zelf de look en kleur van je vloer

Je tuinpad, oprit of terras aanleggen met printbeton wil zeggen dat je de keuze hebt uit diverse afwerkingsmogelijkheden. Een vloer die de authentieke uitstraling heeft van natuursteen, een hedendaags terras met grote vloertegels, een oprit van kasseien of klinkers: zowel wat betreft het type steen als de kleur biedt printbeton je een ruime keuze. Met printbeton laat je je vloer dus perfect aansluiten bij jouw smaak en woonstijl.

De snelle plaatsing van printbeton

Een breed gamma aan kleuren en motieven, een gebruiksvriendelijk onderhoud, maar ook een snelle plaatsing is wat printbeton zo interessant maakt. We gieten het beton eerst in een bekisting. Wanneer die aan het opstijven is, plaatsen we de mal erop (met een door jou gekozen print). Je oprit of terras in beton (printbeton) is beloopbaar zodra het beton is uitgehard. Meestal duurt dat slechts een halve tot één dag!

Konkriet, jouw centrale aanspreekpartner

Wil je je terras of oprit aanleggen met printbeton? Dan verzorgt Konkriet deze karwei tot in de puntjes. We garanderen daarbij een nette, zorgvuldige afwerking van het totale project: we bereiden je terras of oprit voor op de werken, we gieten de vloer in printbeton, we leggen het gazon opnieuw aan indien nodig, we werken de randjes mooi af… Kortom, we zorgen ervoor dat het eindresultaat er mag wezen – volledig op maat van jouw wensen.

Printbeton bij je thuis

Hebben we je overtuigd van de vele voordelen van printbeton? Dan kan je meteen een vrijblijvende offerte aanvragen. Maar ook als je graag nog wat meer informatie wenst over printbeton staan we bij Konkriet voor je klaar.

 

Openingsuren

Alle dagen
op afspraak
op afspraak

Op facebook


Kies je voor printbeton, dan haal je een pak voordelen in huis. Zowel op vlak van onderhoud als afwerking is deze vloer een bijzonder interessante keuze. Waarom dat juist is, dat vertellen we je hier!

Locatie en routeAuto en fiets Audio, video, foto en multimedia Decoratie en interieur Diensten Eten en drinken Kleding en schoenen Lichaam en verzorging Textiel Vrije tijd Logement, hotel