Lucas Creativ

Lucas Creativ te Meerhout is het hoofdhuis en de geboorteplaats van de creatiefste keten in België!

Ontelbare kaders en lijsten zien hier in de fabriek en het atelier hun eerste levenslicht! Als u ergens een snelle kader- en inlijstservice kan krijgen, dan zeker hier. Indien de mogelijkheid er is, maken we zelfs uw kader op maat terwijl u wacht.

Ontelbare meters vol verf, penselen, papier en doeken! Maar niet enkel de kunstenaar vindt hier gegarandeerd zijn gading, ook onze creatievelingen komen volop aan hun trekken.
De specialiteiten van deze winkel zijn te uitgebreid om allemaal op te noemen, dus hier een kleine selectie; een compleet gamma kleien, een volledig assortiment ophangsystemen, een reuze verzameling schildersezels, zeer grote stocks piepschuim en knutselkarton, schildersdoeken in alle maten en kwaliteiten, enz....

In de winkel is er ook een heuse collectie originele schilder- en kunstdrukwerken van verschillende meesters en in veel verschillende prijsklassen.

De grote parking voor de winkel zorgt voor probleemloos parkeren en de ligging naast de grote baan tussen Meerhout en Mol maakt dat je deze topper niet kan missen.

Openingsuren

maandag
09:30 - 18:00
dinsdag
09:30 - 18:00
woensdag
09:30 - 18:00
donderdag
09:30 - 18:00
vrijdag
09:30 - 18:00
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
gesloten
gesloten

Op facebook

Feestdagen: gesloten.

Locatie en routeAuto en fiets Audio, video, foto en multimedia Decoratie en interieur Diensten Eten en drinken Kleding en schoenen Lichaam en verzorging Textiel Vrije tijd Logement, hotel