RACOR nv

Met een jarenlange ervaring in de verhuur van elektrische installaties, sfeerverlichting, verwarming en koeling voor evenementen en industriële projecten, weet RACOR haar klanten ondertussen perfect te adviseren bij de technische voorbereiding en uitvoering van een project! De persoonlijke benadering en de eindeloze gedrevenheid van onze medewerkers liggen aan de basis van het succes.

Om goed te kunnen functioneren in een wereld van “snel en accuraat reageren” is het noodzakelijk dat wij zo veel mogelijk zaken in eigen beheer hebben. Zo beschikken wij over eigen vrachtwagens met meeneemheftrucks en containerwagens, een eigen hout en metaalatelier en een eigen studiedienst.

De flexibiliteit van een familiebedrijf is voor ons een zaak die we nooit uit het oog willen verliezen !

Openingsuren

maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
gesloten
gesloten
zondag
gesloten
gesloten

Per juli 2015 heeft Boels Verhuur het Belgische familiebedrijf RACOR overgenomen. RACOR blijft binnen Boels een zelfstandige business unit onder de naam: RACOR Power & Climate Solutions.

Locatie en routeAuto en fiets Audio, video, foto en multimedia Decoratie en interieur Diensten Eten en drinken Kleding en schoenen Lichaam en verzorging Textiel Vrije tijd Logement, hotel