salon.magnolia@outlook.com

Laat u tot rust brengen in een gezellige omgeving, waar u kan genieten van talrijke schoonheidsbehandelingen. Komt u voor een ontharing, voetverzorging, of een prachtige set nagels? Salon Magnolia gebruikt steeds de meest kwalitatieve producten en biedt u de behandeling aan die u verdient.
Waarom Salon Magnolia het levenslicht zag? Passie, kortom passie.
Naast een passie voor creativiteit en sociaal contact, streef ik steeds naar perfectie. Als jonge moeder van twee dochters leek ik in de stroom van het leven mee te gaan. Daarom heb ik op professioneel gebied een belangrijke knoop doorgehakt. Mijn eigen schoonheidssalon openen en doen wat ik graag doe! In elke cursus of opleiding heb ik dan ook met volle overgave mijn tanden gezet.
Ook in mijn vrije tijd laat ik mijn creativiteit botvieren. Zelf haarspeldjes, oorbellen, … maken met mijn dochters is het liefste dat ik doe. Het creatieve met het verzorgende aspect laten samenvloeien is het doel en tevens uitgangspunt van Salon Magnolia.

Openingsuren

maandag
op afspraak
op afspraak
dinsdag
op afspraak
op afspraak
woensdag
op afspraak
gesloten
donderdag
op afspraak
op afspraak
vrijdag
op afspraak
op afspraak
zaterdag
op afspraak
op afspraak
zondag
gesloten
gesloten

Op facebook


Locatie en routeAuto en fiets Audio, video, foto en multimedia Decoratie en interieur Diensten Eten en drinken Kleding en schoenen Lichaam en verzorging Textiel Vrije tijd Logement, hotel