Yves Lannoy Ballooning

Ives Lannoy Ballooning is een professioneel ballonvaartbedrijf, gegroeid uit de passie voor het ballonvaren. Het gevoel heerlijk te zweven, overgeleverd aan moeder natuur in de wetenschap dat je niets meer kan beïnvloeden nadat je bent opgestegen, blijft een steeds terugkerende uitdaging voor ons.

Na een aantal jaren opleiding, haalde ik mijn licentie in 1997, ondertussen alvast 14 jaar geleden. Ik exploiteerde op dat ogenblik reeds een commerciële ballon en dit in opdracht voor de bank BBL.

Ondertussen is ons bedrijf verder uitgegroeid om op heden een 5-tal commerciële ballons te exploiteren voor bedrijven zoals Nieuwsblad.be, S-televisie, RTV kempen Mechelen, Free Time doe het zelf, Passe-Partout.

Uiteraard varen wij ook heel veel particulieren in onze ballons en hiervoor werd onze ballonvloot uitgebouwd met ballons die een verschillende grootte en bijhorende capaciteit hebben gaande van 3 tot 12 passagiers.

Openingsuren

Alle dagen
op afspraak
op afspraak

Op facebook

Locatie en routeAuto en fiets Audio, video, foto en multimedia Decoratie en interieur Diensten Eten en drinken Kleding en schoenen Lichaam en verzorging Textiel Vrije tijd Logement, hotel